Kevin Apfel

Goed , zeer vriendelijk en meedenkend !
Aan rader voor andere zelfstandige!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geen opmerkingen zoals ik zei ben ik zeer te spreken over de aanpak van financiële lease

DNZ KOERIERSDIENSTEN BV

Goed, vriendelijk klantgericht en meegaand altijd behulpzaam

MennowZ

Afgelopen week was mijn oog gevallen op een Tesla bij Vaartland in Helmond. Ik wilde de tesla gedeeltelijk leasen en gedeeltelijk aanbetalen. Bezichtiging was Donderdagochtend 10:30 , na... Afgelopen week was mijn oog gevallen op een Tesla bij Vaartland in Helmond. Ik wilde de tesla gedeeltelijk leasen en gedeeltelijk aanbetalen. Bezichtiging was Donderdagochtend 10:30 , na bezichtiging heb ik de koop gesloten. 11:30 papieren binnen bij Financiellease.nl

De volgende dag om 17:30 kon ik de auto ophalen, gewoon superservice dus! Goed te woord gestaan, niets was teveel .. spoedopdracht van de bank was ook geen probleem. Kortom : aanrader!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Misschien meer reclame maken?

Projectbegeleiding Gww

Voor de 2e keer een auto gekocht via Financial lease, en zeer tevreden. Fijne mensen werken daar, scherpe offerte en snelle levering.

Ebbers minikraan verhuur

De afhandeling was super alles ging snel en netjes

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geen verbeterpunten alles gaat super bij jullie

Judith Vos

Na een kort telefoongesprek met onze wensen kwam er al heel snel een aanbod van Finacial Lease.
Dit was op de eerste auto die we zijn gaan bekijken. Uit eindelijk waren de maandlasten te hoog voor dit voertuig.
We zijn verder gaan kijken en uit eindelijk zijn we terecht gekomen bij een fantastische Volvo met zeer mooie maandlasten.

Zeer snelle service
Altijd bereikbaar en klant vriendelijke medewerkers

J.f.schrekker

Top bedrijf wordt snel geregeerd op mails
En als je vragen hebt wordt je altijd goed te woord gestaan top bedrijf

Geen verbeterings punten

Tapijtreiniging Benelux b.v.

Super goede service en snel handelen! duidelijke afspraken en komen hun "woord" na.

n.v.t.

Boelhouwer Advies Tiel

Positief, snelle reacties

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

ook operational lease gaan doen, en wellicht ook voor andere objecten