JS Totaalinstallateur

Snel, duidelijk en correct !

Sander van winners diensten bb

Mijn ervaring met financial lease is erg positief. Ik lease al meer dan 15 jaar en ben nog nooit zo snel en goed geholpen als nu bij financial lease. De bereikbaarheid en duidelijkheid vind ik erg... Mijn ervaring met financial lease is erg positief. Ik lease al meer dan 15 jaar en ben nog nooit zo snel en goed geholpen als nu bij financial lease. De bereikbaarheid en duidelijkheid vind ik erg prettig. Geen mails met binnen 48 uur ontvangt u antwoord zoals bij andere maatschappijen op vragen per mail. Maar snelle service en mensen die blij zijn voor je. Top gedaan.

Swm timmerwerken

Mij ervaring is dat alles super vriendelijk,snel,en zorgvuldig is aangepakt !

Hertogin van Bedford vof/vh Hotel de Stee vof

Het is onze tweede ervaring met Financial Lease. Wat een service. Ze denken volledig met je mee, nemen telefonisch contact op, wanneer de vragen te ingewikkeld worden voor een mail en handelen alles... Het is onze tweede ervaring met Financial Lease. Wat een service. Ze denken volledig met je mee, nemen telefonisch contact op, wanneer de vragen te ingewikkeld worden voor een mail en handelen alles perfect af.
We hadden één, maar hebben nu twee auto's ondergebracht voor de lease via Financial Lease en alles was binnen een week geregeld. De medewerkers zijn toppers !

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Verder : zo doorgaan, waar jullie mee bezig zijn en er volgen nog meer tevreden klanten. Het sterkste punt is de goede communicatie en daar schort het bij andere bedrijven nogal eens aan.
Ik beveel jullie aan bij anderen.

Admyon

Supersnelle service en handelingssnelheid. Donderdagavond offerte gevraagd met de verwachte reactietermijn van 36 uur dacht ik op zijn vroegst op maandag een reactie te krijgen. Maar tot mijn... Supersnelle service en handelingssnelheid. Donderdagavond offerte gevraagd met de verwachte reactietermijn van 36 uur dacht ik op zijn vroegst op maandag een reactie te krijgen. Maar tot mijn blijde verrassing op vrijdagmiddag om 13.00 uur telefoontje dat het al geregeld was. Zaterdag proefrit, maandag deal rond, woensdag papieren rond.

Met andere woorden binnen 1 week alles perfect geregeld.

For your Tuijn

Hierbij wil ik zeggen dat ik ZEER TEVREDEN ben met jullie inzet en het vlotte verloop.
Ook de simpele uitleg en zeer vriendelijke benadering.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Zeer vlotte behandeling sterk punt

Goldtrust

Zeer goede informatie

Zeer snelle service
En alles goed uitgelegd

Albert Kooy/Afion Telecom

Zeer goede ervaringen met FinancialLease.nl. Alles wordt snel en adequaat opgepakt. Medewerkers zijn zeer betrokken.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geen tips, vooral zo door blijven gaan.

Leba Benelux BV

Netjes en snel geregeld zonder gedoe en duidelijke communicatie.
Zeer tevreden over de geboden service.

Parlak

Zeer snel