Aart Maaskant

Whadden een al een auto lopen via deze weg toen zijn we zeer goed geholpen door Dhr Ad de Kogel en no na een jaar weer een andere auto via hun na veel heen en weer gemaild met Dhr Ad de Kogel zijn... Whadden een al een auto lopen via deze weg toen zijn we zeer goed geholpen door Dhr Ad de Kogel en no na een jaar weer een andere auto via hun na veel heen en weer gemaild met Dhr Ad de Kogel zijn we weer met veel toewijding en hulp tot een zeer goed resultaat gekomen hartelijk dank hier voor aanbeveling waard

mcm Sneltransport

Voor het eerst in mijn leven een auto in de lease, alles was dus compleet nieuw voor mij

Dankzij de goede en geduldige uitleg is alles goed gekomen en ben ik nu in het bezit van mijn eerste bedrijfsauto waarmee ik mijn eigen omzet kan realiseren

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Duidelijke communicatie vriendelijke medewerkers ik kon er met al mijn vragen en onduidelijkheden terecht

Powernetworks b.v

Zeer goede ervaring ontzettend snelle service binnen een dag alles geregeld top

Ga zo door

J.Versteeg/Omnikeur

Voor de derde keer een auto in de lease genomen via FL en ook deze keer verliep het weer prima. Het was deze keer wel iets lastiger omdat het om een youngtimer ging maar ook hierbij kwam er weer een... Voor de derde keer een auto in de lease genomen via FL en ook deze keer verliep het weer prima. Het was deze keer wel iets lastiger omdat het om een youngtimer ging maar ook hierbij kwam er weer een prima oplossing.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Duidelijke communicatie en snelle reactie en verwerking.

Setia Total Security

Snel schakelen

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

aanbieding offerte is mee te onderhandelen

maanmediacontent

Prima, niks op aan te merken.

robert ten napel

Zeer snelle en correcte afhandeling van het te financieren bedrag. contact tussen financial lease en dealer verliep supers snel. had de auto 4 dagen eerder dan verwacht.

Kaas en zo

Een bedrijf waar de klant centraal staat met weinig worden en veel daden !!!!
Bedankt

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Ga zo door das alles wat wil melde !!!

MultiFlame

Zeer goed geholpen en kundig advies en persoonlijk contact.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Contact is zeer goed, net even verder kijken dan nodig is fijn en persoonlijk!

Clermonts Verhuizingen

Snelle en duidelijke service