Wim van Elk

Een absolute aanrader voor elk bedrijf. Door het verkrijgen van een persoonlijke adviseur (in ons geval Melanie) die altijd goed bereikbaar is, meedenkt, snel en accuraat handelt krijg je een gevoel... Een absolute aanrader voor elk bedrijf. Door het verkrijgen van een persoonlijke adviseur (in ons geval Melanie) die altijd goed bereikbaar is, meedenkt, snel en accuraat handelt krijg je een gevoel van rust en vertrouwen. Hier kunnen veel Leasebedrijven een voorbeeld aan nemen. Dit is onze tweede bedrijfswagen bij hen en bij de volgende zullen we dan ook graag weer gebruik maken van hun diensten.

Zie bovenstaand.

dizo

Prima organisatie die mee denkt in praktische oplossingen en uiterst flexibel is.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

feedback naar klant evt om nog meer snelheid te genereren

Van der Heijden Dienstverlening en Coaching

Zeer correcte en snelle afhandeling zonder ingewikkelde procedures.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Ik had eerder al een aanvraag gedaan voor een andere auto maar nooit een antwoord gekregen, kennelijk tussen wal en schil geraakt.

TapijtNodig.nl

Snelle en correcte afhandeling

Brasserie de roskam

Zeer goede en snelle afhandeling

KVE montage en klus bedrijf

Snelle klantvriendelijke service

Geen tips

M van Marle Consultancy

De service is prima. Alleen een minpunt is de vrijwaring van de oude wagen. Gegevens om de wagen te vrijwaren gebeurt traag.

Marloes van Horick

Prima ervaring.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geen verbeterpunten! Super geholpen.

Gokkaya

Overzichtelijk en duidelijke offerte.
Geen kleine lettertjes.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Zeer professioneel in afhandeling.
De offerte zou alleen in een wat minder tijd bestek kunnen.

C v/d Laan

Dit is mijn tweede auto met FinancialLease.nl en bijde keren goed geholpen en georiënteerd. Er werd gezocht naar de mogelijkheden en voorgesteld wat het beste was voor mij. En ook zijn de... Dit is mijn tweede auto met FinancialLease.nl en bijde keren goed geholpen en georiënteerd. Er werd gezocht naar de mogelijkheden en voorgesteld wat het beste was voor mij. En ook zijn de medewerkers heel vriendelijk. En uiteraard zal dit niet de laatste auto zijn. ?

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Heel erg hulpzaam en geduldig.