DT-EXPRESS

Ik werd bij financiële leas heel erg goed en snel geholpen. Bovendien kreeg ik een vaste persoon die mijn zaken in behandeling heeft genomen. Dat komt nogal vertrouwd over en men heeft niet iedere... Ik werd bij financiële leas heel erg goed en snel geholpen. Bovendien kreeg ik een vaste persoon die mijn zaken in behandeling heeft genomen. Dat komt nogal vertrouwd over en men heeft niet iedere keer een andere medewerker die de zaak behandeld. Wat ik ook erg goed vind aan Financiële Lease Nederland, is dat men ten aller tijden kan overleggen als men met werk stopt of van werk veranderd. In dat geval zal de lease voertuig ook terug kunnen worden gegeven of om kunne ruilen. Dat is iets wat heel erg van pas kan komen indien men ander werk krijgt en bijvoorbeeld een andere (kleinere) voertuig nodig heeft. Dus naar mijn ervaring is het tip top geregeld.

Geen verbeterpunten prima dames en hereb

Blue Consulting

Zeer vlugge beoordeling, een vlotte verwerking en ruim meedenkend voor de situatie.
Ik had de pech dat er 2 auto voor mijn neus verkocht waren en daarom 3 x een aanvraag moest verwerkt worden.
Maar 3 de keer goede keer en mijn dank voor de snelle, vlotte afhandeling!
Groeten Valentijn

Happy Results

Snelle service. toegankelijk. prima ervaring

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Zou wel graag iets meer inzicht willen in de tariefopbouw vooraf. Het gaat zo snel dat je nu gaat twijfelen of het wel klopt. Het blijft een grote aankoop.

DT-EXPRESS

Geen verbeterpunten prima dames en hereb

PKT afbouw

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Alles naar wens, behulpzaam en duidelijk personeel

Buitenwerk tuininrichting

Oostland straalt vertrouwen uit. Gaat dus om met bedrijven die vertrouwen uitstralen. Jullie dus ! Met dat soort bedrijven werk ik graag samen. Dank voor het vertrouwen en de snelle afwikkeling.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Snelle afwikkeling en geen poespas.

ooting metsel en loodwerken

Snel antwoord op de vragen die ik had en alles snel afgehandeld
alles duidelijk via mail gekregen binnen een dag

ik heb geen verbeterpunten
ga zo door ik ben te vrede

T-For Cleaning

Kundige mensen, doen hun best om de beste financiering te krijgen.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Verzekering is onder belicht, zou eer gepromoot moeten worden.

William Jans

Helemaal super.

Mijn boekhouder adviseerde mij een nieuwere zakelijke auto lease of financial lease.

Zelf heb ik gekozen voor financial lease. Zodat de auto uiteindelijk...
Helemaal super.

Zelf heb ik gekozen voor financial lease. Zodat de auto uiteindelijk eigen is.

Had nooit verwacht in aanmerking te komen. Toch hebben jullie mij geholpen en heb ik zojuist mijn goedkeuring van financiering gehad. Top!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Sterke punten? Meegedacht. En super super snel.

Eagle Beat Drive-In Show

Alles prima geregeld.