Rodenburg,Net als thuis!

Goed , alleen binnen 36uur een offerte is niet helemaal waar maar voor de rest ben ik heel fijn geholpen .

Wanders Security & Hosting Services | D.J.L. Wanders

Een geweldige ervaring, de service, het contact, het meedenken etc etc etc. Ik heb alleen maar lovende woorden over Financial Lease.
Ondanks dat ik er alle vertrouwen in heb dat dit binnen het...
Ondanks dat ik er alle vertrouwen in heb dat dit binnen het hele bedrijf gedragen word, gaat mijn mening en gaan de credits voornamelijk naar Emile Janssen specifiek, hij heeft mijn voortreffelijk geholpen en ik hij heeft echt enorm veel werk uit mijn handen genomen. Hij dacht voortreffelijk mee en dat heeft geleid tot een tevreden resultaat.
Emile nogmaals enorm bedankt voor jou vootreffelijke service.

Daarnaast nog een dik compliment aan Myrthe & Mike Carrilho ook van hun kan ik zeggen dat de service, manier van communicatie van hoog niveau is.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Sterke punten beschreven bij ervaring.
Geen minpunten.

De Lekkagedokter

Geweldige service. Vlak voordat ik ging kijken voor een auto telefonisch contact opgenomen, er is toen een spoed leaseaanvraag gedaan. Paar uur later was er goedkeuring en kon ik de dealer dezelfde... Geweldige service. Vlak voordat ik ging kijken voor een auto telefonisch contact opgenomen, er is toen een spoed leaseaanvraag gedaan. Paar uur later was er goedkeuring en kon ik de dealer dezelfde dag akkoord geven. Hiermee kon ik de auto kopen waar meerdere gegadigden voor waren. Ook de verdere afhandeling ging erg snel.
Top bedrijf!!

Mvg Richard Koers

Richard Peters ho De Schilders!

Mijn ervaring is met Financial Lease is ,dat ze heel snel werken en handelen je hoeft geen dagen te wachten.
Wat ik ook fijn vind is dat niet alles via de mail gaat,persoonlijk contact vind ik in deze aangenaam.

Feline de Jonge

Heel fijn! Je wordt altijd goed en duidelijk geholpen. Richtlijnen zijn duidelijk en ze zijn meedenkend. Wanneer je belt sta je nooit in de wacht. Er wordt niks afgewacht en je wordt goed op de... Heel fijn! Je wordt altijd goed en duidelijk geholpen. Richtlijnen zijn duidelijk en ze zijn meedenkend. Wanneer je belt sta je nooit in de wacht. Er wordt niks afgewacht en je wordt goed op de hoogte gehouden met belletjes of mails.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Sterke punten duidelijk en consequent. Verbeter misschien met de klant het contract stapsgewijs doornemen. Is geen noodzaak want voor mij was het duidelijk.

Vof Ferox

Best gebeuren daar, ben goed geholpen en op al mijn vragen een prima antwoordt, ik ben een tevreden klant ??

H&G financieel Adviesbureau

Perfekt en snel geregeld

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Denkt mee naar een goede oplossing

Metselbedrijf Laurens

In 1 woord.... Top!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Het opbouwen van een vertrouwensrelatie maakt financiallease.nl een fijn bedrijf om mee zaken te doen. Van vakkundige uitleg tot uitleg in 'jip en janneke taal' bij financiallease.nl zit het... Het opbouwen van een vertrouwensrelatie maakt financiallease.nl een fijn bedrijf om mee zaken te doen. Van vakkundige uitleg tot uitleg in 'jip en janneke taal' bij financiallease.nl zit het goed!
3 woorden: vertrouwd, flexibel en transparant.

Intertex Beheer bv

Snelle reactie waardoor zaken meteen geregeld konden worden. Belangrijk bij dit soort aankopen

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Voor mij was het vreemd dat de auto eerst in bezit moest zijn voordat de overmaking gerealizeerd kon worden. Heeft moeite gekost verkoper te overtuigen, dit ondanks de contract email

DSS Bouw

Helder en snel, alweer.