NatuurlijkZon B.V.

Zeer prettige ervaring van pro-actief ingestelde Michiel. Prettig en netjes overkomend. En heel belangrijk gaf duidelijke informatie en kwam elke afspraak na. Prettig zaken doen op deze manier!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

verbeterpuntje: indien klant meerdere B.V`s heeft ga vooraf na voor welke B.V. de aanvraag moet worden gedaan.

Katoen werkt

Correct en snel

Duidelijke communicatie over 7% bijtelling excl btw prijzen op de websites

Rufskin/Who cares

Alles perfect geregeld!Alle medewerkers even behulpzaam!

alles is prima geregeld

Hans

Goede en snelle dienstverlener!

Martijn's Bicycle Service

Toen ik als startende ondernemer een busje wilde kopen werd ik veel teleurgesteld met nee. Toen kwam ik bij Financiallease.nl. Zij gingen opzoek naar een financier en die vonden ze! Lage maandlasten... Toen ik als startende ondernemer een busje wilde kopen werd ik veel teleurgesteld met nee. Toen kwam ik bij Financiallease.nl. Zij gingen opzoek naar een financier en die vonden ze! Lage maandlasten wel moest ik 25% van het aankoopbedrag en de BTW ophoesten maar dat was geen probleem. Ik ben heel tevreden met deze gang van zaken. Nu heb ik weer een financiering genomen en door het opgebouwde vertrouwen bij dezelfde bank hoefde ik alleen de btw als aanbetaling te betalen!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Slechts 1 verbeterpuntje: Ik had al eerder via chat contact opgenomen en zou daaropvolgend gebeld worden, dat is nooit gebeurd.

Klusservice F. Bolhuis

Snel en adequaat wordt een verzoek opgepakt.
er wordt met je meegedacht echt top !
wat ze zeggen doen ze ook.

Vooral zo doorgaan

Sano Beheer B.V.

Aanschaf auto.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Zeer tevreden over snelle aanbieding en na acceptatie de snelle afhandeling van het proces.

Mktkoerier

Top bedrijf en snel wordt geregeld.

DJ Rick Entertainment

Prettig contact,vriendelijk,behulpzaam en snel en goed geregeld

Orbit Schoonmaakbedrijf b.v.