Georgian Antonio

Mijn ervaring met Financieel Lease is zeer positief.
Alles werd soepel en snel voor mij geregeld toen het duidelijk was dat ik voldeed aan de eisen.
Door het aanbieden van verschillende...
Mijn ervaring met Financieel Lease is zeer positief.
Door het aanbieden van verschillende offertes had ik voldoende keuzes om een geschikte auto te kiezen voor mijn bedrijf.

Tot slot wil ik mijn contactpersoon Davie hartelijk danken voor de informatie en adviezen die ik van hem heb gekregen inzake het afsluiten van het lease-contract.

Mike wil ik danken voor de adviezen betreffende het afsluiten van de verzekeringen.

Score 10/10

Georgian Antonio

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Men heeft de kennis in huis en bovendien vind ik ze behulpzaam met alles waar ik als leek hulp bij nodig heb gehad.

schilders en glasbedrijf Arie vd Valk

Dit was voor mij de eerste keer met Financial Leasa mij ervaring was erg goed en werd zeer zorgvuldig geholpen zowel met lease als verzekering Top score 8

Geen score 8

Henny van der Lucht

Zeer snelle werkwijze en telefonisch kontakt was prettig.
Mijn autodealer had nog nooit meegemaakt dat de deal zo snel rond was, dit zijn snelle jongens.

R. Gerritsen / Rial Installatie Techniek

Zeer tevreden over de medewerkers van FinancialLease. Medewerkers nemen de tijd voor de klant en denken mee. Alles prima geregeld.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Prima service en zeer klantvriendelijk. In één woord geweldig hoe de medewerkers voor je klaar staan.

J.kriesels

Dit was de eerste keer dat ik gebruikt maakte van de dienst die financiallease.nl bied.

Ik had meerdere keren vragen en die werden altijd netjes beantwoord telefonisch of per mail ze zijn goed bereikbaar per mail maar ook via de telefoon.
En een terug bel verzoek wordt altijd opgevolgd dit vindt ik beste belangrijke punten met zulke zaken.

AVG Security & Services

Zeer positief

N.v.t.

Pieters

Na het aanvragen van een offerte was binnen 24 uur het akkoord binnen. De vragen die ik had werden in een persoonlijk gesprek goed beantwoord en vervolgens via de mail uitgebreid toegelicht. Door... Na het aanvragen van een offerte was binnen 24 uur het akkoord binnen. De vragen die ik had werden in een persoonlijk gesprek goed beantwoord en vervolgens via de mail uitgebreid toegelicht. Door goede contacten tussen financiallease.nl en de garage waar ik mijn auto heb gekocht, kon ik het contract tekenen bij de dealer op de dag dat ik de auto oppikte. Bij mijn contract is het mogelijk boetevrij de financiering eerder in te lossen. Bijzonder goed geregeld!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Hoewel je wel kunt uitrekenen wat je effectief in euro's betaald voor de financiering, worden er geen rentepercentage's genoemd. Dit zou het geheel transparanter maken.

Alfa Koudetechniek

Goede en snelle reactie mbt de aanvraag.

garage citro advies vof

Alles heel gemakkelijk en goed geregeld

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

sterktepunt alles gaat soepel via mail

Zwik Classic Cars

Zeer Correct, zeer Snel en een super service van medewerker Mirko Schoenmaker!!

Niks te verbeteren!