In Balans Administratie- & Belastingdeskundigen BV

De lease aanvraag is op een snelle en correcte wijze afgehandeld. Ik ben zeer tevreden.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

verbeterpunt: bereikbaarheid van de persoon die de lease heeft geregeld
sterk punt: vriendelijkheid en goed geholpen (snelle reactie op digitale aanvraag)

Nico L.

Omdat ik op zoek was naar een bestelbus, kwam ik de advertenties van Financiallease.nl regelmatig tegen. Normaal ben ik tegen het financieren van wat dan ook, maar nadat ik uit nieuwsgierigheid hun... Omdat ik op zoek was naar een bestelbus, kwam ik de advertenties van Financiallease.nl regelmatig tegen. Normaal ben ik tegen het financieren van wat dan ook, maar nadat ik uit nieuwsgierigheid hun website bezocht had, realiseerde ik mij dat zij de ideale oplossing waren voor de kleine ondernemer. Nu kan ik mijn cash blijven gebruiken voor mijn dagelijks handelen en heb ik toch alle belastingtechnische voordelen van het financiële eigendom van de bus. Mijn aanvraag was binnen een dag akkoord. Ik heb mijn eigen contactpersoon, die meteen wist wie ik was toen ik hem belde met een vraag. Helemaal top! Inmiddels al de eerste km's gemaakt in mijn nieuwe (occasion) Ford Transit Custom

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

++ snel, makkelijk en zonder gedoe!
-- ik kan geen negatieve zaken bedenken

ELDACOM

Perfect

N.v.t.

Financieel Fit

Prima.

S.Verweij. Eigenaar AbcMontage

Een grandioos geweldig en zeer klant vriendelijk bedrijf al het mogelijke word gedaan om aan je wensen te voldoen niet bang zoals de meeste bedrijven en banken ze geloven in je en staan altijd voor... Een grandioos geweldig en zeer klant vriendelijk bedrijf al het mogelijke word gedaan om aan je wensen te voldoen niet bang zoals de meeste bedrijven en banken ze geloven in je en staan altijd voor je klaar. Echt hele goede ervaringen met FinancialLease. Top blijf zo door gaan ??????

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

De kracht is dat niks te veel is en al het mogelijke word voor je gedaan. En zeer klant gericht

AV risico- en assurantieadviseurs

Zeer goed. korte lijnen en deskundig personeel

fhj rijnders apkgaragebrabo

Positief

Coskun Karakas H.C.E.L. Logistics

Ik ben erg blij met de snelle service, en op een zeer correcte wijze ben ik proffesioneel geholpen, alles verliep erg soepel en het was erg snel geregeld allemaal, en zeer vriendelijke personeel aan... Ik ben erg blij met de snelle service, en op een zeer correcte wijze ben ik proffesioneel geholpen, alles verliep erg soepel en het was erg snel geregeld allemaal, en zeer vriendelijke personeel aan de telefoon en via de email..

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Snelle service, discreet, vriendelijk, hoge kwaliteit van diensten..

Basalt Wegenbouw BV

Snel, duidelijk

Ik wil in Balans komen

Ik ben heel tevreden over de manier waarop mijn aanvraag voor financiering is behandeld. De betrokkenheid van de medewerker Christiaan heeft me verrast. Het gaf me een prettig gevoel

Sterke punt: betrokkenheid. Meedenken. Nabellen. Super
Ik heb geen verbeterpunten kunnen vinden