Maikel Bax

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam, goed bereikbaar

geen verbeterpunten

S. Pellis

Alles werd erg goed en vooral snel geregeld!

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Geen verbeterpunten buiten een spelfout in de beoordelingsmail (Maandelijk verloten wij ).

2hand fitness

Zeer prettig bedrijf. Je wordt goed en snel en deskundig geholpen. Professioneel en een accurate follow up. Ik ben erg tevreden en kan Financiallease van harte aanbevelen.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Die bestaan niet voor hen. Ze doen alles perfect!

Dobber s Catering

Vanaf het eerste moment dat ik de site opende kreeg ik al hulp indien mogelijk per chat, welk tijdstip ik ook inlogde! Zeer prettig.
Daarna goed contact gehad met Jan en die belde op de juiste...
Daarna goed contact gehad met Jan en die belde op de juiste tijden terug!
Alles helder duidelijk en zeer klantgericht, dank hiervoor!

Onderhoudsbedrijf Rietkerk

Perfect! Snelle reacties, duidelijke afspraken

Korte lijnen...erg fijn!

De Meent Hoveniers

Bijzondere goede ervaringen. Korte lijnen door middel van een vast aanspreekpunt.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Snelle reactie door middel van een offerte.

Esther Savijn

Deze verliep soepel, vriendelijk!!

ICT solutions zeeland

Altijd goed maar uiteindelijk toch een zure nasmaak

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

Op de website had ik een beduidend lager leasebedrag dan uiteindelijk aangeboden, viel mij toch wel beetje tegen.

stucadoorsberdijf P sluijter

Ik heb een zeer aangename ervaring met financiallease gehad, ik ben steeds goed op
de hoogte gehouden en het garage bedrijf was ook zeer content en het was de eerste keer dat ze zaken met hun deden
en gaan dat in het vervolg zeker weer doen.

Sterke- / verbeterpunten en/of tips?

nee helaas geen tips ,was zeertevreden, kon zelfs na werk tijd nog contact krijgen.

IVi Media

Vriendelijk, professioneel en duidelijk. Dank!