Mooie grove stukken,Super service en snel geleverd!!
Natasja en Joost
Snelle service, en top houtskool!! De aansteek wolletjes zijn een dikke aanrader! Binnen no time heb je een top bbq branden met lang plezier en heeelijke geur! Dat is wat bbqen hoort te zijn!
Jarno
Houtskool en aanmaakwokkels besteld. Volgende dag al thuisbezorgd met leuk presentje erbij. Houtskool zijn mooie grote stukken.
Natasja en Joost
Wij kijken uit naar lekker bbq momenten want...Wauw, nog geen kwartier na mijn bestelling kreeg ik het bericht dat deze de zelfde avond nog werd geleverd! Dat noem ik nog eens top service!
Wij kijken uit naar lekker bbq momenten want zeg nou zelf echt bbqen doe je op goed houtskool!
Frank Sellen
Supersnelle levering , en een paar goede tips op de koop toe !
Tim van Leeuwen
Top!
Rick Brantenaar
Supersnel en super netjes. Zoals altijd!
Familie Bohm
Super houtskool wij gebruiken het al een aantal jaren sinds kort samen met de aanmaak houtwol een perfecte combinatie ????