Arjan Dekker ( van ADEK bouwkundig adviesburo en ADEK HBI kozijn handel )
Hoi allemaal, bbq liefhebbers ! Wat blijft het mooi eten maken met goede spullen ! Dit zijn kokos briketten waar je als liefhebber op heb gewacht. Ze zijn snel op temperatuur en je hebt in...Hoi allemaal, bbq liefhebbers ! Wat blijft het mooi eten maken met goede spullen ! Dit zijn kokos briketten waar je als liefhebber op heb gewacht. Ze zijn snel op temperatuur en je hebt in verhouding niet veel nodig om te kunnen bbq-en. Zij worden enorm heet en dat is geweldig. Met mijn weber57 zijn ze goed op temperatuur te sturen. Ook het bijvullen van de briketten laten ze zich graag door hun broertjes briketten die al in de stook ruimte liggen graag aansteken. Ook als je klaar bent en je zet de "schuiven"dicht zijn ze her te gebruiken voor een volgend keer, dat is ook prettig. Deze bbq liefhebber is er blij mee maakt er van alles mee in mn weber 57 ! Spare ribs, kippen op blik, kalkoen ( 6,5 kg ! ) , gerookte zalm, hamburgers (krijgen een super smaak van deze briketten), maar ook varkenshaas of kip sate na het dichtschroeien geven ze indirekt perfecte warmte om na te garen op m'n nagaar tribune in mijn weber! Zelf vind ik de green egg te klein qua stook gedeelte. Nu heb ik 57cm waar de kokos briketten van Firemaster prima hun werk doen. Ennnn je wordt enthousiast en vrolijk geholpen en beleverd ! Stook en bbq ze !! day and night , summer or winter , just go for it ! Groetjes van "BBQ-dek" uit Heemskerk ( Arjan Dekker )
Restaurant de Jonge Halewijn
We werken al vele jaren met dit product, echte mooie grote kolen geen gruis ze branden gelijkmatig op.
Restaurant De Open Keuken
Top houtskool, hoge kwaliteit, continuïteit en top service met leveren.
Gerie Bohm
Het is super houtskool lekker grote stukken , brand goed, geen gruis goed verpakt wij bevelen het iedereen aan ??
Absurd eten en drinken
In ons restaurant vanaf het begin samen gewerkt met fire master! Heel blij mee! Super goede service! En top houtskool!
Cora
Gerald
Ik barbeque al een jaar of 30, eerst op een weber, daarna op een amerikaanse smoker en tegenwoordig hoofdzakelijk op de big green egg. Ik heb vele soorten houtkool, varieerend van...Ik barbeque al een jaar of 30, eerst op een weber, daarna op een amerikaanse smoker en tegenwoordig hoofdzakelijk op de big green egg. Ik heb vele soorten houtkool, varieerend van bezinestation/supermarkt rommel tot de meest exclusieve(en vrij dure) argentijnse geprobeerd. De firemaster houtskool is voor mij wel een favoriet, het brandt lang en gelijkmatig, de stukken zijn precies de grootte die ik wil en het belangrijkste: Het houtskool geeft een mooie smaak aan mijn vlees, net dat beetje waardoor je proeft dat het boven houtskool is gemaakt maar niet overdreven zoals bij veel andere soorten. Ik vind het een heel mooi produkt voor een goede prijs en werk er graag mee. ( Het is mn favoriet )
Peter
Nog nooit zulke mooie kwaliteit houtskool gehad, mooie grove stukken en geen gruis onder in de zak . En keurig verpakt opgestuurd .