Goeie kwaliteit service is ook goed je hebt het met een paar dagen thuis.

N.v.t

Robert

Goede, snelle levering.

Is prima

Dit is de eerste keer dat ik een product bestel en is prima gegaan.
Er werd niet aangegeven binnen hoeveel dagen ik het product zou kunnen ontvangen of ik moet het over het hoofd hebben gezien.

(Bewerkt)

Het bedrijf heeft goede producten, voor zover ik kan beoordelen. Bezorging is een ander verhaal.

Wanneer de klant bij de tweede keer niet thuis is en het artikel kan niet bezorgd/afgeleverd worden bij de buren, wordt het artikel naar een afleverpunt gebracht wat minstens 30 kilometer verder... Wanneer de klant bij de tweede keer niet thuis is en het artikel kan niet bezorgd/afgeleverd worden bij de buren, wordt het artikel naar een afleverpunt gebracht wat minstens 30 kilometer verder ligt. In de buurt zijn diverse afleverpunten van DHL waar de klant dan zelf het artikel kan ophalen. Alleen gaat het hier dan om particuliere bestellingen en niet om zakelijke post. Dit verdient een punt van aandacht voor Majoor. Het zou mij, in de toekomst, kunnen besluiten om geen artikelen meer te bestellen.

Goede ervaring

Snelle en correcte service

Tijdens het versturen is mijn product door vertraging bij ons gekomen.
Maar had al een product gekregen met een korting.
Het is zo super opgelost

weet ik niet

Anna

Top bedrijf! Iets was misgegaan met mijn bestelling (verkeerd huisnummer, mijn fout); Firma Majoor heeft het probleem verholpen op een heel klantvriendelijke manier.

Charl Ceelie reiniging spesialist

Bestelling snel in huis