Al vele jaren gebruik ik jullie product. hedt bestellen gaat via de site eenvoudig en binnen twee dagen had ik de box in huis. Prima

geen verbeterpunten

Goede ervaring. De service en levering van het product is prima. Product WIRO is erg goed, ik gebruik het al jaren en ben er zeer tevreden over.

nee

Altijd vlotte levering, erg prettig als je snel iets nodig hebt!

Anita van Delft-Chrispijn

Ik gebruik niks anders meer is top en je huis is zo weer schoon en belangrijk natuurlijk afbreekbaar ik zeg kopen allemaal! Groetjes Anita

Positief.

nvt

Wijnhandel Oktober

Vlotte levering - prima product - een aanrader.

C. Agterdenbos

Snel geleverd goed spul

Als tip wil ik zeggen.
Verpak het beter voor je het verstuurd
doos waarin het product zit was helemaal gescheurd , heb zelf met plakband de bodem dicht moeten maken

Reactie Majoor Bussum Urad en Wiro:

Nadat wij dit lazen hier, meteen contact met deze klant opgenomen om ontstane probleem netjes op te lossen zoals het hoort. Buitengewoon spijtig en de potten worden bij ons goed verpakt in een doos... Nadat wij dit lazen hier, meteen contact met deze klant opgenomen om ontstane probleem netjes op te lossen zoals het hoort. Buitengewoon spijtig en de potten worden bij ons goed verpakt in een doos verzonden met product ook extra in bubbeltjes plastic ter bescherming.

Prima, snelle levering

ik vond de verzendkosten eigenlijk beetje hoog (ik woon in Duitsland, maar toch), maar toen de pakketdienst het de volgende dag al afleverde en ik de man zei dat dat wel heel erg snel was, zei hij... ik vond de verzendkosten eigenlijk beetje hoog (ik woon in Duitsland, maar toch), maar toen de pakketdienst het de volgende dag al afleverde en ik de man zei dat dat wel heel erg snel was, zei hij dat het een expreslevering was. Dus het kan wellicht ook goedkoper, duurt dan dagje langer>