De fysiotherapeute was heel empathisch en begripvol tav de klachten en ze heeft het heel goed begeleidt.
Doelgericht en uiteindelijk verdwijning van de klachten. Doel bereikt.
Deskundige persoon en de oefeningen per link werken heel goed. Dan kan ik het nog eens nakijken.
Ik voelde mij gehoord, er werd goed naar mij geluisterd. Word ook behandeld als mens en niet als nummer
Vertelde precies wat hij ging doen en ook in overleg. Prima begeleiding en advies wat oefeningen betreft. Keurig correct behandeld
Prima behandelaar die mij serieus nam. En dat het met een paar behandelingen de klachten al veelminder waren
We hadden een hele goede samenwerking. Ik kon alles vragen en mee denken. Ze luistert heel goed zodat ze je heel duidelijk kan adviseren en helpen. Prima!!
Theodora Korterink
Ongeveer vijf jaar geleden heeft Erik mij geholpen bij mijn strijd om de artsen te overtuigen dat ik wel degelijk meer had dan slechts slijtage, ouderdomsklachten.Ook nu ga ik weer vol vertrouwen...Ongeveer vijf jaar geleden heeft Erik mij geholpen bij mijn strijd om de artsen te overtuigen dat ik wel degelijk meer had dan slechts slijtage, ouderdomsklachten.Ook nu ga ik weer vol vertrouwen naar hem toe in januari, zodra mijn verzekering in orde is, dit jaar kon ik helaas nog maar drie keer naar hem toe zodat ik hier verder nog geen verslag over kan geven.
Zorgvuldig en deskundig
De eerlijke en oprechte begeleiding,ook als een behandeling na acht keer niet helpt en ik terugverwezen Wordt naar de dokter.
de eerlijke en oprechte mening ook als de behandeling niet werkt en terugverwezen wordt naar De dokter.