Neemt serieus luistert naar je, geeft advies niet alleen qua therapie maar ook met betrekking tot hoe te doen als het even minder gaat.
Debby
Ze heeft me heel goed geholpen, boven verwachting.
bertha heijne-berkhout
De behandeling en de communicatie zijn heel goed
Ik wil even iets anders zeggen. Was onder behandeling van therapeut. Hij zou mij oefeningen voor thuis sturen. Die ontving ik maar niet. Bleek dat hij ziek was. Moest na 2 weken terug....Ik wil even iets anders zeggen. Was onder behandeling van therapeut. Hij zou mij oefeningen voor thuis sturen. Die ontving ik maar niet. Bleek dat hij ziek was. Moest na 2 weken terug. Maar dat had geen zin zonder oefeningen. Werd afgebeld en heb gevraagd om oefeningen. Tot op heden niets ontvangen
Goed contact, prettige werksfeer en deskundige fysiotherapeut
Ze is zeer kundig, geïnteresseerd, vriendelijk.
corheijne@outlook.comm
Deze fysiotherapeut is een top man hij maakt mij zo weer gangbaar
Geïnteresseerd, goede aanpak waardoor de problemen werden opgelost, prettig contact.
Debby
Dat heeft meer te maken met het feit dat ik waarschijnlijk met mijn klachten niet op de juiste plek was. Dus weet ook niet of dat voor anderen met mijn klachten zo zou zijn. Daar zit soms ook een...Dat heeft meer te maken met het feit dat ik waarschijnlijk met mijn klachten niet op de juiste plek was. Dus weet ook niet of dat voor anderen met mijn klachten zo zou zijn. Daar zit soms ook een complexere achtergrond achter.
Donald de Longte
Deze therapeut behandeld mij al meer dan 15 jaar en ik ben gewoon zeer tevreden over zijn mannier van handelen en communiceren. Zou echt niet weten wat hij zou moeten doen om het nog beter te...Deze therapeut behandeld mij al meer dan 15 jaar en ik ben gewoon zeer tevreden over zijn mannier van handelen en communiceren. Zou echt niet weten wat hij zou moeten doen om het nog beter te maken