Professioneel, duidelijk, vriendelijk, maar ook een goed bereikbaar luisterend oor zowel telefonisch als in een gesprek. hij denkt ook goed mee over de situatie thuis en hoe dit zijn weerslag...Professioneel, duidelijk, vriendelijk, maar ook een goed bereikbaar luisterend oor zowel telefonisch als in een gesprek. hij denkt ook goed mee over de situatie thuis en hoe dit zijn weerslag geeft op het functioneren van het lichaam. hij vraagt goed naar heden en verleden om een goed beeld te krijgen over de klachten. Hij stelt je ook goed op je gemak (maar dat mag ook wel...want de goedkoopste is hij niet.....hihihihi).
Er is sprake van wat meer verloop van medewerkers en daarom is de ervaring niet eenduidig.
Omdat Hr.Niezert alles heeft gedaan om de de klacht waarmee ik kwam (schouder) te verbeteren zo dat ik weer wat beter kan functioneren. Tevens Is Hij rustig en kundig Dit geld voor heel de praktijk