Omdat ik in een korte tijd van me klachten af ben. en dat komt door de goede uitleg en oefeningen
Harry Zwart
Als iemand problemen heeft
Frank
Deze fysiotherapeut deed precies waar ik voor kwam. Mij zo snel mogelijk wijs maken in mijn eigen lijf en zorgen dat mijn klachten verminderden. met goede behandeling en adequaat...Deze fysiotherapeut deed precies waar ik voor kwam. Mij zo snel mogelijk wijs maken in mijn eigen lijf en zorgen dat mijn klachten verminderden. met goede behandeling en adequaat thuis-oefen-traject. Zeer tevreden.
Frits Walsmit
Goede rustige beschouwing van het probleem, duidelijkheid over de oplossingsrichting en de aanpak om te komen tot een oplossing. En naast het vakinhoudelijke ook een goede gesprekspartner in...Goede rustige beschouwing van het probleem, duidelijkheid over de oplossingsrichting en de aanpak om te komen tot een oplossing. En naast het vakinhoudelijke ook een goede gesprekspartner in algemene zin
Vriendelijk, duidelijk, serieus
Nvt
Als er iemand in mijn omgeving therapie nodig zou hebben.