1967 beoordelingen

1967 Reviews

Ben Roozendaal

Duidelijk en goede vak kennis ..en stuurt ook aan als er voor een andere oplossing gezocht moet worden

J.Koerts

De deskundigheid, duidelijkheid en vriendelijkheid

Hoewel ik in corona-tijd behandeld werd (en de behandeling daardoor dus ook even zo goed als stilgelegen heeft), gaf mijn behandelaar me toch steeds het vertrouwen dat het wel weer goed zou komen.

Vakkundig, integer, betrokken, prettig in omgang.

Marcel Maarhuis

Duidelijke uitleg, behandelplan en huiswerk oefeningen

De therapeut maakte heel plotseling een einde aan de behandeling. Kwam bij mij een beetje vreemd over en dat is alles wat ik er over zeggen wil.

De behandeling van Tim heeft mij heel ver gebracht na mijn heupoperatie. Ik kan nu veel meer dan net na de operatie. Twee en een halve maand geleden.

Hij luisterde naar mij klachten en hij gaf me goed advies over waar het probleem zit hoe ik me oefeningen moest doen en ik moest me houding veranderen zodat het beter kan gaan. Hij gaf me goeie... Hij luisterde naar mij klachten en hij gaf me goed advies over waar het probleem zit hoe ik me oefeningen moest doen en ik moest me houding veranderen zodat het beter kan gaan. Hij gaf me goeie massages en kraakte me tussen door. En het was goed gelukt.