1967 beoordelingen

1967 Reviews

W. Karten

Uitstekende uitleg van de oefeningen en uitleg waarvoor de oefening dient.
Met de resultaten ben ik erg blij. Indien nodig kan ik bellen.
De resultaten zijn steeds op de computer vast...
Uitstekende uitleg van de oefeningen en uitleg waarvoor de oefening dient.
Met de resultaten ben ik erg blij. Indien nodig kan ik bellen.
De resultaten zijn steeds op de computer vast gelegd, zodat de volgende keer op de behandeling kon worden voortgebouwd.
Heel plezierige omgang.

Frits Walsmit

Prima analyse, goed interactie waardoor makkelijk duidelijk gemaakt kon worden wat mijn klachten waren

Harry

Er is voldoende aandacht aan het verbeteren van mijn klachten besteed. Ook in de sportzaal bepaalde oefeningen gedaan wat mij voldoening en enigszins verlichting gaf. De (rug) klacht was welliswaar... Er is voldoende aandacht aan het verbeteren van mijn klachten besteed. Ook in de sportzaal bepaalde oefeningen gedaan wat mij voldoening en enigszins verlichting gaf. De (rug) klacht was welliswaar wat minder , maar niet verdwenen.

Mariska

Ze behandelde mijn klacht serieus en gaf extra tips om aan mijn klacht te werken

L.A. Veneman- van Thiel

Goede aandacht en ontdekken van andere klachten dan waarvoor ik kwam. die klachten zijn niet opgelost. zijn advies om terug te gaan naar de huisarts.

Peter

Zeer deskundige holistische benadering van de klachten

Bart Neeft

Goed en fijn contact, zowel op vakgebied als persoonlijk. ook persoonlijke inbreng en interesse. Ook kennis, diepgaande gesprekken en humor afgewisseld. TOP fysio's!

Joop mars

Geeft goede info en ze weet waar ze het over heeft