De fysio therapeut heeft mij erg goed behandeld....en een goede diagnose gesteld Uiteindelijk toch doorgestuurd naar Neuroloog...MRI...later zat zenuw bekneld.
G.E. Barten
Geen commentaar
John
Dit zijn zeer bekwame mensen, die verstand hebben van wat ze doen en de behandeling heel goed kunnen overbrengen op de patiënt. Ik ga altijd met een goed gevoel de deur uit, in de wetenschap...Dit zijn zeer bekwame mensen, die verstand hebben van wat ze doen en de behandeling heel goed kunnen overbrengen op de patiënt. Ik ga altijd met een goed gevoel de deur uit, in de wetenschap dat ik er beter van ga worden.
Al
Altijd vriendelijk en heel veel geduld met mij.
Yvonne
Ik ben zeer kundig behandeld door jesper, gaf mij de privacy die ik nodig had en de behandeling was zeer passend voor mijn klachten.
A. Ekkel
Een goede en kundige behandeling en een fijn persoon om door behandeld te worden.
Anja bos
Hij heeft duidelijk naar mijn klachten geluisert.en behandelt.dit heb ik wel eens anders meegemaakt.
nico
Goed contact en vooral serieus genomen worden.
A.bloedjes
Heeft aandacht voor je klacht en neemt het serieus. Verteld eerlijk of hij er iets aan kan doen of niet.