Goed en effectief behandeld, het was een bekende klacht, nu weliswaar aan de andere kant en ik reageer meteen goed op dry needling, na 3 behandelingen was het weer klaar.
Diana
Zeer bekwaam en therapie helpt erg goed. Kijkt verder dan een vaag beschreven klacht.
Jerry Tania
Ik kom al 30 jaar bij dezelfde praktijk waar mijn problemen altijd goed behandeld worden.
Saskia
Prima begeleiding mijn gezondheid gaat langzaam achteruit de therapeut weet daar goed het programma op aan te passen
Ellen van de walle
Uitleg over relatie fysiek en psychisch.Goede tips w.b. yoga. Deskundigheid. Niet aan het lijntje houden. Helder te zijn zonder te kwetsen.
Krijnen-Vermeulen
Lijkt me voldoende uitgelegd door mijn antwoorden op de eerdere vragen. de behandeling is niet nodeloos langer voortgezet ondanks dat de klachten niet volledig verdwenen waren. het heeft tijd nodig...Lijkt me voldoende uitgelegd door mijn antwoorden op de eerdere vragen. de behandeling is niet nodeloos langer voortgezet ondanks dat de klachten niet volledig verdwenen waren. het heeft tijd nodig en zelf beoordelen wanneer ik weer beroep moet doen op hulp.
W.L. van den Berg
Vertrouwen en deskundigheid gedurende een reeks van jaren. Verleent zelfs service aan huis indien noodzakelijk. Klasse!
Amanda
Ze luisterde goed, gaf goede en bruikbare tips en bevestigde dat wat ik wist klopte
Claudia
Omdat Erik Niesert zeer goede fysio is
Martin Tijm
Fijn contact en goede behandeling met goede resultaten !!