Therapeut straalt rust en vertrouwen uit. En weet waar hij het over heeft. Gewoon zeer prettig
Bianca Pannenborg
Dat ik binnen kwam had ik heel erg pijn in de peesplaat. Nu pijn vrij en loop weer goed. Therapeut luistert goed en handelt hierop! Evelien bedankt!!!
Larbi loukou
Eric heeft me top behandeld. Maar er toch helaas uitgekomen dat ik een hernia heb en moet worden geopereerd. We zijn nu bijna 3 maanden verder ??
E.J.A. Wakker-Busquet
Uitstekende uitleg en welke oefeningen waarom en hoe noodzakelijk om verbetering te krijgen! Stimuleerde oefeningen thuis goed te doen!
Henny Peeks
Deskundig
Linda Peters
Persoonlijke en professionele benadering van beide fysiotherapeuten die mij behandeld hebben. Ik kon snel terecht en heb de behandelingen als zeer goed en professioneel ervaren
Toos Paijralbe
Luisterend,begrijpend en duidelijkheid.
Antoinette
Duidelijk. Therapie was goed! Fijn mens! Dat is ook heel belangrijk.
Debby
Bij vervelende behandeling de juiste aandacht en connectie, heldere instructie, rustig stap voor stap, gaf vertrouwen en ruimte om het er over te hebben.