Zeer deskundig en professioneel geholpen. Heb nog altijd veel aan de tips!
Els
Ik had verwacht dat ik een behandelplan zou krijgen, maar dit bleef uit.. ! Hoe de behandeling gepland was te gaan verlopen was onduidelijk voor mij; per keer geen idee wat er zou gaan...Ik had verwacht dat ik een behandelplan zou krijgen, maar dit bleef uit.. ! Hoe de behandeling gepland was te gaan verlopen was onduidelijk voor mij; per keer geen idee wat er zou gaan gebeuren.
Martijn
Serieus. Ter zake kundig en een plezierige gesprekspartner.
Bas Plantinga
Goed gevoel bij de thearapeut, had een luisterd oor en ging mee in de gedachtes die ik had en voelde goed aan waar de pijn punten zaten en heeft dit ook opgelost.
Ella Bos
Er werd naar mij geluisterd en samen een oplossing gevonden waar ik mee verder kan .
Henk
Hij is deskundig
Gertjan van Gelderen
Mevrouw Kroon is een uitstekende vakvrouw, vriendelijk en doel gericht om je zo mogelijk te helpen. Ook de organisatie FIT is een uitstekende organisatie die heel klantvriendelijk is en altijd...Mevrouw Kroon is een uitstekende vakvrouw, vriendelijk en doel gericht om je zo mogelijk te helpen. Ook de organisatie FIT is een uitstekende organisatie die heel klantvriendelijk is en altijd probeert je zo snel mogelijk te helpen.
Ed Tilleman
De behandeling heeft in korte tijd resultaat op geleverd , dat was voor mij de reden om een acht te te beoordelen .
sjaak schavemaker
Deskundigheid en communicatie
pieternel
Omdat hij precies door had wat er met me aan de hand was