Klacht werd serieus genomen en ben goed behandeld.
T de jong
Ik heb volkomen vertrouwen in de behandelaar
Cees Jan Ploeger
Klacht waar ik mee kwam is door de behandeling verdwenen
JA de Leeuw
Bij eerste bezoek serieus over de klacht kunnen praten en na eerste behandeling al een goed gevoel over de behandeling. Eindresultaat van de behandelingen was zeer goed. Qua communicatie...Bij eerste bezoek serieus over de klacht kunnen praten en na eerste behandeling al een goed gevoel over de behandeling. Eindresultaat van de behandelingen was zeer goed. Qua communicatie kon ik met de behandelaar goed overweg.
Dhr J Hart
Er wordt goed geluisterd profesionele begeleiding
Mvr Brasz
Tevreden over benadering en behandeling. Voldoende belangstelling vanuti de therapeut
J.J.Bakker
Al 16 jaar Evelien als therapeut doet het uitstekend.
Piet Zwart
Steeds uitstekende ervaringen bij jullie. Verschillen tussen behandelaars kwestie van smaak.
Wanda Radier
Zij heeft goed naar mij geluisterd en heb het gevoel met haar aandacht en behandeling dat mij dat goed doet, ik ben nog niet klaar maar hoop de komende tijd wat minder last te hebben.
Frans
Dat hij het behandelplan met mij deelde en aangaf dit ook met mijn huisarts te bespreken.