Deskundigheid. Serieus genomen worden. Op tijd start behandelingen. Erik is een fijne rustige man met een duidelijke plan van aanpak. Hij heeft een positieve en rustige benadering wat mij vertrouwen...Deskundigheid. Serieus genomen worden. Op tijd start behandelingen. Erik is een fijne rustige man met een duidelijke plan van aanpak. Hij heeft een positieve en rustige benadering wat mij vertrouwen opleverde. Zijn deskundigheid is top!
Bart Neeft
Een fijne praktijk met deskundig en betrokken personeel.
M overstegen
Kundig en veel respect naar mij
WRV
Hij heeft de behandeling prima en succesvol verricht
Sidney Bakker
Verbetering van klachten
Frank
Deskundig
Saskia
De fysio was bereid om mij 'er tussen' te plannen ivm acute rugpijn. Ik kreeg fijne adviezen mbt oefeningen naast de massage. Daarnaast vond ik de een verfrissende blik van een jonge fysio...De fysio was bereid om mij 'er tussen' te plannen ivm acute rugpijn. Ik kreeg fijne adviezen mbt oefeningen naast de massage. Daarnaast vond ik de een verfrissende blik van een jonge fysio inspirerend.
Johan Koerts
Betrokkenheid, kunde w.b. Dry Needling, goede serieuze en vriendelijke behandeling
G. Bron
Serieuze benadering van het probleem met een goed resultaat.