1967 beoordelingen

1967 Reviews

Bert Schoenmaker

Zeer adequaat aangepakt. top behandeling. sloot zeer goed aan bij mij behoefte. duidelijke instructie hoe om te gaan met de oefeningen

J.H.Pot-Luiken

Prettige manier van communiceren. uitstekende behandeling. Prima tips en oefenprogramma mee gekregen.

Annie Nielen.

Hij neemt mij serieus, en hij behandeld mij goed.

Inge van der ploeg

Ik ben al lang in behandeling, hij neemt mijn klachten serieus, overlegd met mij en is zeer kundig. Dit boezemt mij veel vertrouwen in.

corrie klarenbeek

Goede zorg met aandacht en kundig gegeven!!

Ayolt Pruim

Klacht serieus genomen door fysiotherapeut en vervolgens in goed overleg met mij de behandelingen uitgevoerd. Daarnaast verliep het contact op een prettige informele wijze waardoor ik mij op mijn... Klacht serieus genomen door fysiotherapeut en vervolgens in goed overleg met mij de behandelingen uitgevoerd. Daarnaast verliep het contact op een prettige informele wijze waardoor ik mij op mijn gemak voelde bij de fysiotherapeut zonder dat dit ten koste ging van de behandeling ( dit gebeurde evengoed serieus).

Hans Vink

Zorg heeft mi maximale verbetering opgeleverd en is op een naar mij inzichtelijke wijze gegeven

K.Renooij

Ik heb altijd een goed resultaat bij FIT Krommenie

Marion

Fijn contact en staat altijd voor je klaar. Geeft goede adviezen en zoekt samen naar een oplossing.

Tamer Ede

Sjoerd is zelf ook een Crossfitter waardoor hij begrijpt wat mijn lichaam ondergaat. Daarbij wist hij mij goed uit te leggen wat het probleem was.