1967 beoordelingen

1967 Reviews

Chantal

Luistert goed naar je, behulpzaam, meedenkend en zeer vriendelijk

Zoals uit mijn antwoorden blijkt, ben ik zeer zeer tevreden hoe ik professioneel behandeld ben en ik weer in staat ben om te sporten zonder klachten.

Klachten werden serieus genomen. De therapeut die mij behandelde was vriendelijk en inlevend.

Omdat mijn klachten nooit helemaal weg zullen gaan. Maar ze bleef iedere keer samen met mij manieren verzinnen om het weer ietsje beter te krijgen. Ze heeft me altijd serieus genomen. Echt heel erg... Omdat mijn klachten nooit helemaal weg zullen gaan. Maar ze bleef iedere keer samen met mij manieren verzinnen om het weer ietsje beter te krijgen. Ze heeft me altijd serieus genomen. Echt heel erg fijn!

Helemaal tevreden maar uiteraard is er altijd ruimte om te verbeteren.

W.H. Kuster

Zij heeft prima contactuele eigenschappen. Leeft zich in in de persoon en hun klachten. Is communicatief en niet alleen op haar vakgebied.
Kortom een prima fysiotherapeute waar Fit krommenie...
Kortom een prima fysiotherapeute waar Fit krommenie zich rijk mag rekenen. Een prima vertegenwoordigster voor van het bedrijf.

J.de Maar

De klacht die ik had wordt straks hoop ik nog beter als ik geopereerd ben.