Een goede verstandhouding, prima uitleg over de opeenvolgende handelingen, en duidelijke uitleg over 't vervolg traject.
Gert-Jan Klein Kranenbarg
Zorgvuldige aanpak en goede communicatie
Jan van Vliet
Heel prettig contact en was zeer snel van klachten af
NicoleBB70
De fysiotherapeut heeft mijn klachten heel serieus genomen en er is van alles geprobeerd om de klachten te verhelpen. er wordt erg veel rekening gehouden met hoe ik alles ervaar en ik werd op mijn...De fysiotherapeut heeft mijn klachten heel serieus genomen en er is van alles geprobeerd om de klachten te verhelpen. er wordt erg veel rekening gehouden met hoe ik alles ervaar en ik werd op mijn gemak gesteld. ik ben dan ook zeer tevreden over hoe ik geholpen ben en geef haar een dikke 10!!
Katja Maes
Binnen paar dagen kon ik terecht voor eerste behandeling, was bij haar vaker geweest, en heeft er voor gezorgd dat ik weer beter mijn dagelijkse activiteiten kan doen, vind haar deskundig en...Binnen paar dagen kon ik terecht voor eerste behandeling, was bij haar vaker geweest, en heeft er voor gezorgd dat ik weer beter mijn dagelijkse activiteiten kan doen, vind haar deskundig en luisterd prima wanneer iets te veel pijn deed stopte ze en duwde niet verder.
Helemaal top
De begeleiding was uitstekend.
Ja ik had een andere behandeling verwacht,maar zoals de ademingsoefeningen mij geleerd hebben,kan ik constateren dat dit een bijzondere grote hulp is tegen mijn klachten.
Hoofdzaak van de fysiotherapeut is een goede behandeling voor de klachten op te zetten. Dit heb ik in ruime mate gekregen. Het was erg prettig om voor en na de behandeling(en) te evalueren hoe het...Hoofdzaak van de fysiotherapeut is een goede behandeling voor de klachten op te zetten. Dit heb ik in ruime mate gekregen. Het was erg prettig om voor en na de behandeling(en) te evalueren hoe het verloop van de klacht(en) was en welk vervolgtraject er werd genomen. Ook de kennis, uitleg, informele sfeer en persoonlijke begeleiding van de fysiotherapeut vind ik goed.