Wat een top programma, ik heb het programma voor na de bevalling en ook na mijn keizersnede is dit helemaal top. Ik ben nog bezig met de lessen (8 wk pp), maar ben er nu echt al super enthousiast...Wat een top programma, ik heb het programma voor na de bevalling en ook na mijn keizersnede is dit helemaal top. Ik ben nog bezig met de lessen (8 wk pp), maar ben er nu echt al super enthousiast over. Alles op je eigen tempo, in je eigen omgeving zonder dat je aangestaard wordt door andere. En met een hele heldere uitleg waarbij het ook echt voorgedaan wordt. Je doet letterlijk mee met een les, net alsin een sportschool. Dit is na mijn zwangerschap de beste investering in mezelf die ik tot nu toe gedaan heb.
Iris Rosenboom
Met veel plezier tot aan 40.3 gesport met deze meiden voor de televisie. Zelfs met peuter van 2,5 erbij in huis heel goed te doen. Matje voor de televisie en gaan! Trouw 3x in de week gedaan en soms...Met veel plezier tot aan 40.3 gesport met deze meiden voor de televisie. Zelfs met peuter van 2,5 erbij in huis heel goed te doen. Matje voor de televisie en gaan! Trouw 3x in de week gedaan en soms zelfs 4x. Ik ben echt geen mega sportster en juist daarom zo fijn dit. Goede uitleg, veel afwisseling. Aanrader!!!
Aukje
Leuk
Minta
Informatief
Alies
Leuk programma
Mir
Fijn om begeleid te sporten op het moment dat het jou uitkomt. In mijn geval vanuit het buitenland.
Chantal de Graaf
Erg fijn
Rachel
Ik merkte dat ik heel onzeker werd in de sportschool. Wat mag ik wel aan oefeningen doen en wat niet en door deze onzekeheid ging ik helemaal niet meer sporten.. Door Fitzwanger Online weet ik...Ik merkte dat ik heel onzeker werd in de sportschool. Wat mag ik wel aan oefeningen doen en wat niet en door deze onzekeheid ging ik helemaal niet meer sporten.. Door Fitzwanger Online weet ik precies wat ik wel en niet mag doen en blijf ik tijdens mijn zwangerschap in beweging
Chantal
Fantastisch, duidelijk en overzichtelijk gebruik!
Marjolein
Super programma, met de juiste begeleiding fit je zwangerschap door.