Ieke

Professioneel, down to earth programma met pit

Evelien

Vind het heel erg prettig! Zeker de workouts en de uitleg die erbij word gegeven is fijn. Ik doe met veel plezier mee aan het programma en sport sowieso 3 keer in de week. Soms is het wel jammer dat... Vind het heel erg prettig! Zeker de workouts en de uitleg die erbij word gegeven is fijn. Ik doe met veel plezier mee aan het programma en sport sowieso 3 keer in de week. Soms is het wel jammer dat er veel tijd tussen de oefeningen zit omdat er dan veel gekletst wordt.

Annet

Fijn om samen het sporten weer op te pakken, na de bevalling.

Denise

Fijn om thuis op ieder moment te kunnen sporten met oefeningen die passen bij de fase waarin ik zit

Anne

Heel nuttige informatie over de zwangerschap, hoe jij je fit kunt blijven voelen en hoe je je kunt voorbereiden op de bevalling. De begeleidende video’s zijn heel duidelijk en motiverend.

Robin

Heel fijn! Het is laagdrempelig omdat het thuis kan. Daarnaast heb ik een scoliose waardoor ik bekkenklachten extra wilde voorkomen. Ik heb nog geen bekken/rugklachten gehad en heb het idee dat dit... Heel fijn! Het is laagdrempelig omdat het thuis kan. Daarnaast heb ik een scoliose waardoor ik bekkenklachten extra wilde voorkomen. Ik heb nog geen bekken/rugklachten gehad en heb het idee dat dit te maken heeft met veel aandacht voor bewustwording voor hoe je op staat, wanneer je adem haalt, en wat signalen zijn dat je over een grens gaat.

Esther

Dat ze je op een Ontspannen manier oefeningen laten uitvoeren na de zwangerschap!

Janne

Informatief & praktisch voor tijdens de zwangerschap

Lisanne

Top! Duidelijke uitleg , makkelijk te volgen.