Ben van Slochteren

Oké gedeeltelijk

Prijzen, aanbod

Communicatie via mail

André Toxopëus

Zeer goed, goeie uitleg. En zeer snelle levering, ze hebben het krachtstation voor mij in elkaar gezet en dat verliep ook allemaal hartstikke goed.

Scoren op alle punten zeer goed. Ben uitermate tevreden.

Houden zo als het is!

Burnett

Dit was mijn 2e keer dat ik iets besteld en ben best tevreden met ze prijs kwaliteit verhouding en de snelle levering.

Zeer snelle levering en betaalgemak

Kan niets bedenken

FJ

Heb voor het aanschaffen gebeld met de website. Hier goed en duidelijk geholpen. Had een specifieke wens over de levering, dat deze niet te snel zou zijn. Dit kon ook bij bestellen worden... Heb voor het aanschaffen gebeld met de website. Hier goed en duidelijk geholpen. Had een specifieke wens over de levering, dat deze niet te snel zou zijn. Dit kon ook bij bestellen worden aangegeven. Toch is de bestelling direct geleverd en moest ik op werk iets omgooien om pakket toch te kunnen ontvangen en onze gewaardeerde postbezorger niet twee keer te laten slepen met een zwaar object.

Klantencontact.

Als er aangegeven wordt om iets dinsdag te leveren. Dit niet op maandag laten doen.

Yanthe Hamer

Snelle reactie op mijn mail dat ik de bestelling nog niet had ontvangen. Het aantal bestelde producten waren niet op voorraad, in tegenstelling tot wat er op de site stond. Verbeterpunt om dit te... Snelle reactie op mijn mail dat ik de bestelling nog niet had ontvangen. Het aantal bestelde producten waren niet op voorraad, in tegenstelling tot wat er op de site stond. Verbeterpunt om dit te melden aan de klant.

Snelle reactie op mijn mail.

De klant informeren wanneer het product niet beschikbaar of gedeeltelijk beschikbaar is.

Saad Eddin Dak Albab

Een nieuwe ervaring, en als ik in de toekomst iets nodig heb dat met sport te maken heeft, zal ik het hier kopen

Ja

Heel goed

Smit

Tip top!

Snelle levering. Leverdag/tijdstip selecteren. Goede service en bereikbaarheid via chat functie.

niet van toepassing

A Calentij

Top! via Google kwam ik de Finnlo Autark 1500 tegen, gebeld naar dit bedrijf om de opties te bespreken daarmee hebben ze goed geholpen en uiteindelijk voor de 2200 gekozen wat precies aansloot op... Top! via Google kwam ik de Finnlo Autark 1500 tegen, gebeld naar dit bedrijf om de opties te bespreken daarmee hebben ze goed geholpen en uiteindelijk voor de 2200 gekozen wat precies aansloot op mijn wensen. Incl montage binnen een week geregeld, we zijn er erg blij mee.

Goed mee gedacht en snelle levering ivm montage

Zo doorgaan

Andries van Voorst

In het begin wat lastige communicatie, het product is uiteindelijk toch geleverd,

Geen opvallende pluspunten.

Op de website werd de indruk gewekt dat het product de volgende dag geleverd zou worden. Maar het bleek een week te duren. Tussendoor is wel gemeld, als antwoord op mijn vraag, dat het eerst nog... Op de website werd de indruk gewekt dat het product de volgende dag geleverd zou worden. Maar het bleek een week te duren. Tussendoor is wel gemeld, als antwoord op mijn vraag, dat het eerst nog besteld moest worden.

Roeland Stuifzand

Goede mensen