Carola Doesburg

TOP

Jordy poleij

Matig

Kwaliteit producten

Communicatie, juiste gegevens doorzetten transport

Tim

Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Mijn bestelling werd binnen een dag bezorgd. Er was 1 item verwisseld (kan gebeuren) maar na contact te hebben opgenomen werd direct het bestelde item... Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Mijn bestelling werd binnen een dag bezorgd. Er was 1 item verwisseld (kan gebeuren) maar na contact te hebben opgenomen werd direct het bestelde item nagestuurd, en ook die kwam de dag erna al binnen. Dit wordt mijn vast toko voor sportspullen.

Snelle levering en vriendelijke service

Deborah Vastenburg

Na een verkeerde levering keurig opgelost.

Keurig opgelost nadat het verkeerde gewicht was geleverd.

In 1 mail een oplossing aanbieden en niet eerst nog om bewijs vragen met een foto.

A. Van den Akker

Slecht

Over

Haal de tekst... voor 21.00 savonds besteld, volgende dag in huis van uw site!! Dit komen jullie niet na. En als je daar wat van zegt is het excuus... door drukte is uw order blijven liggen.

Pieter Jan

Het kopen en bestellen was makkelijk. Het product werd geleverd en er miste een onderdeel zodat ik het niet kon gebruiken. Ondertussen zijn we een anderhalve maand verder en is het nog steeds niet... Het kopen en bestellen was makkelijk. Het product werd geleverd en er miste een onderdeel zodat ik het niet kon gebruiken. Ondertussen zijn we een anderhalve maand verder en is het nog steeds niet compleet. Ik moet steeds zelf mailen en krijg geen response. Hele slechte after service!!

makkelijke website

betere service verlenen

robert kortman

Telefonisch niet altijd goed bereikbaar, maar als je iemand spreekt zijn ze erg behulpzaam en proberen problemen voor je op te lossen. Dat is in mijn geval goed gelukt!

Goede producten en topservice

Telefonisch beter bereikbaar zijn.

Elisabeth Van Amersfoort

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit fitness-mat

X

Annie Pol

Mat is beschadigd.

Bestel gemak.

Reageren op mail

Sander

Snelle levering, goede kwaliteit spullen

Duidelijke website, goede prijskwaliteit en snelle levering

Nvt