Mitchell Lachman

Snel geleverd en mooie spullen

Blijven doen wat jullie nu doen!

Danique Raaijmakers

Snelle bezorging, veel aanbod

Snelle bezorging, betrouwbaar, eerlijke prijs

Karapa

Was goed

snell reageren

alles was goed

Emma Bloem

Fijne ervaring!

De levering was super snel (vrijdag 16:20 besteld, maandag 12:15 bezorgd)! Levering via PostNL is ook echt een pluspunt. Voor een klein probleempje de klantenservice gebeld, vriendelijk geholpen.... De levering was super snel (vrijdag 16:20 besteld, maandag 12:15 bezorgd)! Levering via PostNL is ook echt een pluspunt. Voor een klein probleempje de klantenservice gebeld, vriendelijk geholpen. Dit doorgezet op de mail, ook hier snel en goed geholpen. De halterset zelf is ook super. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom: goede producten, goede prijzen, snelle levering & super klantenservice! Een aanrader dus!

Op de webpagina van de halterset stond niet dat de barbell opgebouwd is uit 3 delen, dat zag ik pas toen het pakket bezorgd werd. Ik vind het niet erg, de stang is nog steeds prima. Maar een tip is... Op de webpagina van de halterset stond niet dat de barbell opgebouwd is uit 3 delen, dat zag ik pas toen het pakket bezorgd werd. Ik vind het niet erg, de stang is nog steeds prima. Maar een tip is wel om dat soort dingen bij de productbeschrijving aan te geven.

N. Augustus

Snelle levering, eerlijke prijzen

Snelle levering, betaalbare prijzen

Ik kon een keuze maken voor wat betreft de levering, hier werd echter geen rekening mee gehouden waardoor de pakketdienst alsnog voor een gesloten deur stond. Misschien deze keuze optie dan maar... Ik kon een keuze maken voor wat betreft de levering, hier werd echter geen rekening mee gehouden waardoor de pakketdienst alsnog voor een gesloten deur stond. Misschien deze keuze optie dan maar bter weglaten.

José Brugman

Product voldoet aan verwachting, andere retailers hadden dit product niet op voorraad, fitnessdelivery wel

Voorraadbeheer, levertijd

J

Erg tevreden!

Ondanks dat bij erg veel webwinkels de dumbells waren uitverkocht, waren ze hier nog beschikbaar. Daarnaast was de prijs prima vergeleken met andere leveranciers en waren de producten na twee dagen... Ondanks dat bij erg veel webwinkels de dumbells waren uitverkocht, waren ze hier nog beschikbaar. Daarnaast was de prijs prima vergeleken met andere leveranciers en waren de producten na twee dagen geleverd.

Geen verbeterpunten op dit moment.

Esther

Top!

Snel geleverd, prima product!

Geen!

Bas van Dun

Snelle reactie en afwikkeling. Prima mat.

Snelle afwikkeling .

N.v.t.

Rian

Goede en snelle levering

Snelle levering, ondanks de corona drukte