Debby De Haas

Snelle levering. Alles was nog op voorraad

Geen tips

Linton Ligeon

Goed!

Snelheid

Nvt

Stef Alaerts

Onlangs heb ik verschillende Hexa dumbbells besteld.
Onlangs heb ik verschillende Hexa dumbbells besteld.
Snel na de bestelling heb ik al een pakket mogen ontvangen, maar jammer genoeg was hier iets foutgelopen waardoor ik een verkeerd artikel toegestuurd kreeg.

Vervolgens heb ik met hen via e-mail contact opgenomen. De communicatie verliep zeer vlot en correct. Men heeft zeer snel een nieuwe zending geplaatst. De dag nadien zijn alle bestelde artikelen toegekomen, samen met een retourlabel om het foutieve artikel terug te sturen.

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Een foutje kan steeds gebeuren en deze fout werd zeer snel rechtgezet.
Ook de Hexa Dumbbels zien er kwalitatief hoogwaardig uit.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Kwalitatieve producten
Klantvriendelijk
Goede communicatie
Snelle opvolging

Eventueel een extra controle uitvoeren voor verzending.

Lotte

Ik ben vriendelijk en snel geholpen

Ik ben vriendelijk en snel geholpen met de vragen die ik had over mijn bestelling

Riaz Hoesenie

Super geholpen, ook na dat er spullen niet meer te leveren was alles netjes afgehandeld ook terugboeking snel gegaan.
Top!!

Snelle reactie

Niks op aan te merken.

Soes Buijs

Op site stond volgende dag in huis, was niet het geval. Zou wel beter beschermd mogen worden ,sommige buizen waren beschadigd door verzending. Had geen zin om terug te sturen omdat nog langer zou... Op site stond volgende dag in huis, was niet het geval. Zou wel beter beschermd mogen worden ,sommige buizen waren beschadigd door verzending. Had geen zin om terug te sturen omdat nog langer zou gaan duren dus heb niet gemeld. De mogelijkheid van in 3 betalen is erg fijn.

Goedkoper dan andere

Lijkt dat jullie verzending al hebben aan gepast.

Supersnel bestelling in huis. s Avonds besteld en volgende dag al een deellevering. En dat in de dagen voor de kerst.... bestelproces is goed en je krijgt statusmeldingen zodat je precies weet wat... Supersnel bestelling in huis. s Avonds besteld en volgende dag al een deellevering. En dat in de dagen voor de kerst.... bestelproces is goed en je krijgt statusmeldingen zodat je precies weet wat en hoe.

Goede snelle service en betrouwbaar door de afterpay optie

Nog niet gezien (miss niet goed gekeken), maar ik zou me willen inschrijven voor een notificatie als een artikel die nu niet meer voorradig is, weer op voorraad is.

Luc Schepers

Zeer correct

Ingrid Willems

Ik was even bang, door een aantal negatieve reacties, maar heb een goede ervaring. Ik kreeg ook snel reactie op mijn mail.

Snelle reactie en leuk mail contact.

Ik kreeg geen bevestiging van mijn bestelling. Dat het afgehandeld was en verstuurd was.

Norine Dalmulder

Snelle levering en prettige service met betrekking tot betaal opties zou zo weer bij jullie bestellen

Site toegankelijk en transparant maar ook de betaal service

Zou t zo niet weten