Rommy Hibaude

Zeer goed, levering gebeurd zoals vermeld

snelle levering

voor mij gewoon behouden zoals het nu is, ik heb positieve ervaring met het bedrijf

Marc Steenhorst

Prima snelle levering van de bestelde producten. De omschrijving van de bestelde artikelen kwam goed overeen met de geleverde producten.

Goed en uitgebreid assortiment.

Een nog ruimer assortiment?

Marjo Vermeulen

Maria Vlyminckx

Goed product. Snelle levering

Prijs kwaliteit

Peter van der Vliet

Prima, goede levertijd. Product voldoet aan de verwachting.

Komt levertijd na

Nvt

Sandra

's avonds besteld, de volgende morgen al in huis. Top.

Goede prijs!

n.v.t.

Umut Sahin

Mijn pakje nooit bij mij aangekomen. Post nl heeft het pakje afgeleverd bij buren huisnummer 151 maar die hebben niks gekregen zeggen ze. Dus ik zit al twee weken op mijn bestelling te wachten en... Mijn pakje nooit bij mij aangekomen. Post nl heeft het pakje afgeleverd bij buren huisnummer 151 maar die hebben niks gekregen zeggen ze. Dus ik zit al twee weken op mijn bestelling te wachten en heb nog altijd niks. Nu zit ik met de angst dat ik het nooit ga krijgen.

Ze mogen beter hun best doen als je belt en vraagt waar blijft mijn pakje inplaats van te zeggen ( met een diepe zucht ) we zullen even horen en we bellen je meteen terug. Ik heb geen telefoon terug... Ze mogen beter hun best doen als je belt en vraagt waar blijft mijn pakje inplaats van te zeggen ( met een diepe zucht ) we zullen even horen en we bellen je meteen terug. Ik heb geen telefoon terug gekregen en ben naar al mijn buren gaan horen of het misschien perongeluk daar zat maar helemaal niks!!

Brigitte Geerts

Goede website, duidelijk. Snelle levering. Goede prijs.

Geen tips