Shana Briers

Zeer snelle levering. Overal uitverkocht maar bij jullie dus niet.

Doe zo verder

Cedrik

Goede ervaring! Product en levering, zoals gehoopt, volgens de verwachtingen. ??

Snelle en correcte levering

Site iets overzichtelijker en 'aangenamer maken.

Paul

goedkoop

nog goedkoper maken

Nathalie Arends

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Liefst de complete bestelling gelijktijdig leveren

Michel

Besteld makkelijk, maar service is echt vreselijk slecht!

Een tip? Hahaha ..... reageren, gewoon reactie op mailtje....

Olivier Flinterman

Betrouwbaar en naar behoren.

Betrouwbaar en naar behoren.

Wellicht telefoon direct opnemen (moest op 3 verschillende momenten bellen om de shop te bereiken).

mustafa .i

Prima bedrijf

in termijnen betalen is echt handig

bezorger stond in eens voor de deur. niet handig gelukkig was ik thuis.en als iemand je mailt voor een vraag wanneer het word bezorgt ,reageer dan even .dat het een week later is is helemaal niet... bezorger stond in eens voor de deur. niet handig gelukkig was ik thuis.en als iemand je mailt voor een vraag wanneer het word bezorgt ,reageer dan even .dat het een week later is is helemaal niet erg .gewoon even de vragen beantwoorden .verder ga ik hier gewoon weer bestellen hoor .bezorger was ook vriendelijk dus heb verder echt geen klachten

Lars Jacobs

Goede services, alles goed snelle levering.

A. Slagter

Ervaring is goed. Vanaf bezoek aan website tot aan levering een dikke voldoende. Ik heb een halterstang met gewichten en klemmen besteld. 1 van de klemmen klemt echter niet heel goed. De gewichten... Ervaring is goed. Vanaf bezoek aan website tot aan levering een dikke voldoende. Ik heb een halterstang met gewichten en klemmen besteld. 1 van de klemmen klemt echter niet heel goed. De gewichten verschuiven daarmee. 1 van de gewichten paste erg slecht op de stang. De opening is door de rubber coating te klein. Met een mes heb ik dit gelukkig weten op te lossen.

Bestelgemak en snelle levering

Kwaliteit van het product is goed, alleen in de afwerking zitten foutjes waardoor het niet optimaal functioneert.

Kitty Beckers

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en prima website

snelle levering