Fixje

jordi

Snelle levering en duidelijke filmpjes voor reparatie

Hans Teerlink

Snel en prima kwaliteit. Ook vragen via mail zijn snel beantwoord!

Bruce Steiginga

Goede en snelle service

P. van der Graaf

Een nette zaak.

JN de Jong

Trage levering en slechte communicatie bij vertraging.

Denis Bujorean

Zeer late delivery

Piet Schut

Op mijn Nokia zou Whatsapp binnenkort niet meer werken.
Gezocht naar een IPhone 8, maar een SE van 2020 bleek maar een paar tientjes duurder, dan kan ik er weer een paar jaar langer meedoen. Op mijn Nokia zou Whatsapp binnenkort niet meer werken.
Een bijkomend voordeel van Fixje is dat ze ook materiaal en handleidingen hebben om zelf te kunnen repareren.

Johan Van Gorp

Zeer goed

Paul Memelink

(Bewerkt)

Mijn ervaring was in eerste instantie niet zo positief. De verwachte levertijd die wordt gecommuniceerd werd ver overschreden. Er was ook geen enkele terugkoppeling over de levering. Zelf twee keer... Mijn ervaring was in eerste instantie niet zo positief. De verwachte levertijd die wordt gecommuniceerd werd ver overschreden. Er was ook geen enkele terugkoppeling over de levering. Zelf twee keer moeten vragen hoe het met de levering stond. Daarna kreeg ik contact met de customer service die heeeel snel reageren en mijn teleurstelling 100% hebben weggenomen. Ze kwamen met een hele mooie oplossing. Klacht serieus opgepakt en opgelost. Perfect👍