Fixje

Attila Temesvari

Fijne service, bestelling snel ontvangen.

Frank B.

Snelle levering, duidelijke instructie-video en prima prijzen

N.G.A. Jongmans

Een geweldig en keurig bedrijf. Het eerst gekozen toestel viel mij iets tegen. Het toestel werd zonder probleem weer ingenomen en het betaalde bedrag stond dezelfde dag weer op mijn rekening. Ik... Een geweldig en keurig bedrijf. Het eerst gekozen toestel viel mij iets tegen. Het toestel werd zonder probleem weer ingenomen en het betaalde bedrag stond dezelfde dag weer op mijn rekening. Ik toen een toestel genomen, wat mij wel beviel.

Harry Didden

Zeker een aanrader ! Het wisselen van m’n iphone 6s batterij ging vrij eenvoudig , dankzij jullie zeer goede bijstand via de video op jullie website , het terugplaatsen van de minuscule kleine... Zeker een aanrader ! Het wisselen van m’n iphone 6s batterij ging vrij eenvoudig , dankzij jullie zeer goede bijstand via de video op jullie website , het terugplaatsen van de minuscule kleine schroefjes was minder , maar daar kunnen jullie niets aan doen , uiteindelijk is alles in orde gekomen want ik type dit bericht op m’n herstelde iphone ! Conclusie : zeker een aanrader !

Dolf Moonen

Letterlijk zo goed als nieuw

Dennis van der Graaf

Positief! Had een verkeerde batterij besteld. Na retour netjes het betaalde bedrag terugontvangen.

Zehra C

Zeer nette iphone 12 max pro gekregen. Kende Fixje absoluut niet, eerste ervaring verliep prettig. Zeker aan te raden.

Willy Koot

Alleen maar Lof voor Fixje.