Ik had een reparatie setje voor mijn iPhone besteld maar daar bleek dat van één soort schroevendraaier er dubbel in zat waardoor er een ander ontbrak. Maar na een telefoontje werd er de ontbrekende...Ik had een reparatie setje voor mijn iPhone besteld maar daar bleek dat van één soort schroevendraaier er dubbel in zat waardoor er een ander ontbrak. Maar na een telefoontje werd er de ontbrekende keuring naar mijn opgestuurd. Heel fijn opgelost.
Jean Oppalfens
Perfect product, snelle levering!
Peter DW
Snel en correct
Ali B
Artikel om 17:55 besteld lag de volgende dag keurig in de brievenbus. Buiten dat deze webwinkel een aan te moedigen initiatief is, komt daar ook nog betrouwbaarheid en kwaliteit bij kijken! Ga zo...Artikel om 17:55 besteld lag de volgende dag keurig in de brievenbus. Buiten dat deze webwinkel een aan te moedigen initiatief is, komt daar ook nog betrouwbaarheid en kwaliteit bij kijken! Ga zo door Fixje.nl