Fixje

Mariette Windmolders

Ben heel blij met mijn zo goed als nieuwe GSM , nog zeer mooi aan de buitenkant maar in het begin miste ik wel de thuis knop.
Maar dat is ondertussen verholpen .
Ik zal jullie zeker...
Maar dat is ondertussen verholpen .
Ik zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden en familie 👍
Bedankt FIXJE ✅

Babette

Snelle levering. Uitstekende klantenservice bij opmerkingen.

Maidaa

Super kwaliteit en compleet pakketA

Marc Cllg

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Sharon

Goede prijs kwaliteit verhouding! Goede service!

Ber Caris

Snel e gemakkelijk te bestellen , tot nog toe een goede iPhone gekocht ben er erg blij mee

Marc Coorevits

De kwaliteit van de lcd schermen is ondermaats, meerdere defecte schermen ontvangen. Op het gebied van lcd's raad ik faxje niet aan.

Reactie Fixje:

Beste Marc,
Beste Marc,
We hebben contact met je gehad en je voorzien van een verzendlabel zodat je het scherm kosteloos terug kon sturen. We hebben je retour inmiddels netjes terugbetaald. We verkopen erg veel schermen en af en toe zit er wel een productiefout in, maar over het algemeen krijgen we geen tot weinig klachten binnen over onze schermen. Je zult simpelweg pech hebben gehad en dat betreuren we. We hopen wel dat alles naar tevredenheid is opgelost.
Team Fixje

MM

Heeeeelllll slecht, pakket krijg je niet volgende dag maar na 7 dagen binnen, en retourneren is op je eigen kosten, daarnaast moet je zelf de retourblad printen, wat normaal in de bestellingspakket... Heeeeelllll slecht, pakket krijg je niet volgende dag maar na 7 dagen binnen, en retourneren is op je eigen kosten, daarnaast moet je zelf de retourblad printen, wat normaal in de bestellingspakket hoort te zitten. Absoluut pissig wordt je.

Reactie Fixje:

Beste MM,
We hebben contact met je gehad en je hebt aangegeven dat alles naar tevredenheid was opgelost. Mocht je toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.
Met...
Beste MM,