Fixje

Joris Jaarsma

Top ervaring!

Johan Goedhart

Snelle levering en goed product

Nagham Elsayed Mohamed

(Bewerkt)

Heel goed

B. W.

Vlotte verzending, prima prijzen. Bij de bestelling zat een defect onderdeel. Dit werd meteen opgelost. Fijn! Kan het zeker aanbevelen wanneer je batterij verslechterd is om een nieuwe erin te... Vlotte verzending, prima prijzen. Bij de bestelling zat een defect onderdeel. Dit werd meteen opgelost. Fijn! Kan het zeker aanbevelen wanneer je batterij verslechterd is om een nieuwe erin te plaatsen van Fixje.

martin Holthuijsen

Goede snelle levering

Geert Goderis

Aankoop scherm iphone

Gertjan Van Willegen

Snelle levering tegen een goede prijs

Mark

Prima webshop met goede service. Voor vrijwel alle reparaties aan telefoon/ipad of laptop zijn hier de onderdelen te vinden en zijn duidelijke instructie-video's beschikbaar. Mijn bestelling was... Prima webshop met goede service. Voor vrijwel alle reparaties aan telefoon/ipad of laptop zijn hier de onderdelen te vinden en zijn duidelijke instructie-video's beschikbaar. Mijn bestelling was ietsje later dan verwacht/beloofd (half sterretje minder :-) ) maar verder alles prima in orde. Helaas bleek er meer kapot aan de iPad dan verwacht en daardoor bleef de bestelde batterij ongebruikt. Deze kon echter probleemloos retour en het geld stond binnen een dag weer op mijn rekening. Om meerdere redenen dus een goede ervaring.

Lisa

Super goed echt een aanrader alleen stond er niet bij dat je een plakplaatje apart moest bestellen