Geen direct contact gead, want dat loopt via de lease desk. Maar alle papieren etc. kloppen, vandaar de 6

Roel Mansens

Ik ben nog tekort bij VWPFS om een goed oordeel te geven. Wat ik wel heel erg slecht vind is dat ik nog steeds geen inlogcode heb voor App. Het duurt nu al drie week en nog steeds geen inlogcode.... Ik ben nog tekort bij VWPFS om een goed oordeel te geven. Wat ik wel heel erg slecht vind is dat ik nog steeds geen inlogcode heb voor App. Het duurt nu al drie week en nog steeds geen inlogcode. heb gerappelleerd, waarop ik een mail terug kreeg. Nu is het weer stil. Zeer slecht geregeld.

Suzanne

Matige ervaring- configuratie tool wwas niet up to date wat verwarring heeft veroozaakt bj het bestellen van de nieuwe auto. Het inleveren van de auto was ook verwarrend aangezien ik diverse emails... Matige ervaring- configuratie tool wwas niet up to date wat verwarring heeft veroozaakt bj het bestellen van de nieuwe auto. Het inleveren van de auto was ook verwarrend aangezien ik diverse emails heb ontvangen vanuit verschillende bronnen met onduidelijke/verschillende communicatie. Afhandeling van schade is eerder wel heel goed gegaan.

Piet

Goed bereikbaar, als ik iets niet snap wordt het goed uitgelegd

Goede begeleiding in het proces en bereikbaar voor vragen

Ervaring is op zich positief. De hele situatie omtrent de laad/tankpas is minder positief.
Een Laadpas van TotalEnergies; Activeren in de app van Multi tankcard; Kosten overzicht in My Card app. Een laadpas die niet communiceert met Vattenfall laadpaal thuis.(wel laden maar niet vergoeden). Website Vattenfall stonden diverse zaken niet op, is pas goedgezet na telefonisch contact. ( in totaal 3 apps en 1 website) Wacht nu op een nieuw laadpas.

Loubna

Top service. Zeer tevreden ervaring.

Caroline

Zeer tevreden. Goede en snelle service. Er wordt tijd genomen voor tekst en uitleg, wat ontzettend belangrijk. Prettige sfeer binnen de showroom!

Kanters

Tot nu toe goed. Het enige dat ik prettig had gevonden was dat ik geïnformeerd word als geplande leveringen uitgesteld worden. Voorbeeld: in eerste instantie zou de auto in november geleverd... Tot nu toe goed. Het enige dat ik prettig had gevonden was dat ik geïnformeerd word als geplande leveringen uitgesteld worden. Voorbeeld: in eerste instantie zou de auto in november geleverd worden en deze datum is daarna verschoven naar januari.

Romke Praamstra

Prima contact, maar er was discussie over leverdatum van de auto. Jullie wilden namelijk de auto graag in 2024 aanleveren ivm restwaarde. Tesla en ikzelf wilde liever zsm de auto geleverd krijgen.