Traject van aanvraag andere Lease auto verliep prima.Wel vind ik het jammer dat Leaserijder met een electrische auto zonder laadpaal aan huis geen gebruik kunnen maken van de Shuttle App.Ik zit ook...Traject van aanvraag andere Lease auto verliep prima.Wel vind ik het jammer dat Leaserijder met een electrische auto zonder laadpaal aan huis geen gebruik kunnen maken van de Shuttle App.Ik zit ook nog wel eens in buitenland met de auto en dan is het handig om te zien waar de Shuttle laaddruppel werkt.
Prima. Is voor mij een nieuwe leasemaatschappij.
Goede communicatie
Jansen
Heel erg fijn
Kimberley van der Weijden
Mijn algemene ervaring van de afgelopen 7 jaar is goed. De afwikkeling van een probleem met de activatie van mijn recent ontvangen laaddruppel was niet goed. Wellicht lag dit probleem niet bij...Mijn algemene ervaring van de afgelopen 7 jaar is goed. De afwikkeling van een probleem met de activatie van mijn recent ontvangen laaddruppel was niet goed. Wellicht lag dit probleem niet bij jullie maar bij Shuttel?
Rudi
Communicatie laat te wensen over. Niet of nauwelijks reactie en ik moet weer zelf achter verstuurde e-mails aangaan. Dit zorgt voor irritatie en vertraging.