Meermaals auto's weggegeven die ons beloofd waren, wat ronduit belachelijk is.
Marc de Jong
Aanschafproces goed verlopen, vergoedingen / aanleg electra voor thuisladen onduidelijk.
Winterbandenservice niet geregeld, moest dit zelf regelen met Euromaster na uitvragen wat en hoe.
Geen problemen. Alles gaat goed.
Ik moet eerlijk zeggen weinig contact te hebben, maar als het nodig is geen problemen ervaren.
De nieuwe auto net in gebruik genomen. Nog weinig tot geen ervaring met de dienstverlening.
Zeer hulpvaardig
De portal is niet gebruiksvriendelijk, er worden wagens getoond die niet binnen het budget vallen. Bij de keuze kleur ontvang je direct een melding dat je over het bedrag heen gaat. Daarnaast is er...De portal is niet gebruiksvriendelijk, er worden wagens getoond die niet binnen het budget vallen. Bij de keuze kleur ontvang je direct een melding dat je over het bedrag heen gaat. Daarnaast is er niet gecommuniceerd toen de autogarage heeft laten weten dat er een optie niet meer leverbaar was zodat ik als klant voor een verassing kwam te staan bij het ophalen van de auto.
R. van Dongen
Zeer positief, snelle reacties en wordt iedere keer keurig geholpen.