Frank Van wegen

Zeer goed

Sytze Van der wolk

Helemaal top!

Albert Wouters

We hadden vroeger hier nog al besteld , en nu dus weer , dat zegt genoeg over deze winkel niet . !

Martien de Voigt

Hotel Boschhuis, Ter Apel

Veel keuze uit thee/koffie/ijsthee en bovendien duurzaam geproduceerd. Ook mooie verpakkingsmaterialen en opbergmogelijkheden voor de thee/koffie. Leuke accessoires erbij te kopen ook. Regelmatig... Veel keuze uit thee/koffie/ijsthee en bovendien duurzaam geproduceerd. Ook mooie verpakkingsmaterialen en opbergmogelijkheden voor de thee/koffie. Leuke accessoires erbij te kopen ook. Regelmatig vernieuwing/aanvulling op assortiment, mooie cadeauartikelen en 'startpakketten' te verkrijgen voor zowel particulier als bedrijf. Bovenal: hele goede service. Ik kan nog wel even doorgaan maar kortgezegd: tóp!!!

Mirjam Van Sligtenhorst

Marspoort Galerie

Jeanne Boeren-Muselaers

Prima. Wordt keurig op tijd geleverd en erg goeie producten.

r wassens

Bestel hier denk al meer dan 10 jaar koffie en merk dat het steeds makkelijker wordt om te bestellen en dat levering sneller gaat. Kwaliteit van de koffie is denk ik ook verbeterd door de nieuwe... Bestel hier denk al meer dan 10 jaar koffie en merk dat het steeds makkelijker wordt om te bestellen en dat levering sneller gaat. Kwaliteit van de koffie is denk ik ook verbeterd door de nieuwe zak. Ben nog zeer tevreden en zal dit bedrijf altijd aanbevelen als er om gevraagd wordt. Gr Installatiebedrujf Wassens