Wij kwamen na onze zoektocht naar een ruimte in Rotterdam, het bedrijf Flexas tegen. We besloten telefonisch contact te leggen met Flexas. Ik kwam in contact met Collin, een medewerker van Flexas...Wij kwamen na onze zoektocht naar een ruimte in Rotterdam, het bedrijf Flexas tegen. We besloten telefonisch contact te leggen met Flexas. Ik kwam in contact met Collin, een medewerker van Flexas die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Ik legde hem uit wat onze eisen waren en hij verstuurde ons allerlei panden die onze eisen goed vervulde. Bij de eerste bezichtiging was het gelijk al raak!
We willen Flexas enorm bedanken voor hun hulp, bij het vinden van een pand.
faam advocatuur&mediation
Goed. Vriendelijk, behulpzaam en snel
Firm of the Future
Ik heb goede ervaringen met Flexas. Ze bieden goede service!
Omar
Goede service, snel schakelen en ruim aanbod.
RiangTravel
Na mijn aanvraag ben ik de volgende dag benaderd en nog geen week later had ik mijn eerste afspraak voor kantoor bezichtiging.
IHTOM
Positief,vriendelijk te woord gestaan pro actief.
Alex Meza, Primo R
Op zoek naar praktijkruimte in Amsterdam. Telefonisch contact met enkele verwijzingen
Daniel
Erg goede en snelle service. Vriendelijk.
MDLinking.com
Erg goed, snelle opvolging, vriendelijke medewerkers en zeer snel afspraken gemaakt. Nette communicatie en follow up. En nog flexibel ook. Flexas is ons goed bevallen.
Anouk Bink
Ik heb heel snel via Flexas een fijne praktijkruimte gevonden! :)