Verschillende ruimtes verhuurd met tussenkomst van Flexas. Korte lijnen, leuke en goede telefonische contacten
Fresch Real Estate BV (oude Gs Vastgoedbeheer)
Super snel en proactief. Hoor echter wel via veel andere panden dat dezelfde partij hier ook gaat kijken.
Qurios
Top
Adopsa Consultancy
Kort maar krachtig, transparant, snel en flexiebel
HC
Zeer goed.
St leerlingbegeleiding 'Jan Steen'
Voor bedrijf nieuwe werkruimte gezocht en via internet / Flexas website ruimte gevonden
Offshore Independents
Zeer prettige personen die bij Flexas werkzaam zijn, niet opdringerig zoals andere bedrijven die in soortgelijke branch zitten dat wel eens kunnen zijn.
top-service-pgb
Supper goed zeer aardige mensen
Erik Rijkers / Propipe B.V
Jansen beveiliging
Ik ben erg goed en adequaat geholpen met het zoeken van een (eventuele) nieuwe bedrijfsruimte. Naast de mijn eigen voorkeur hebben zij vanuit zichzelf ook nog een aantal alternatieve locaties...Ik ben erg goed en adequaat geholpen met het zoeken van een (eventuele) nieuwe bedrijfsruimte. Naast de mijn eigen voorkeur hebben zij vanuit zichzelf ook nog een aantal alternatieve locaties voorgesteld.