POSITIEF! Door het netwerk van Flexas zorgt het steentje die wij in de kantoormarkt-vijver gooien voor een golf aan reacties uit onverwachte en onbekende hoeken. Erg fijn om je compleet te...POSITIEF! Door het netwerk van Flexas zorgt het steentje die wij in de kantoormarkt-vijver gooien voor een golf aan reacties uit onverwachte en onbekende hoeken. Erg fijn om je compleet te orienteren. Wel lastig te managen omdat je continue nieuwe aanbiedingen krijgt waar je in eerste instantie niet zelf naar hebt gezocht. Dat leidde regelmatig tot grappige situaties aan de telefoon :-)
Maxim
Zeer goed
Bureau focus
Leon Maes
Ervaring was goed. alleen heb ik via een subsite ingeschreven en verwachtte ik de verhuurder te spreken, ik kreeg echter allerlei makelaars / verhuurders op de mail / telefoon daardoor was ik...Ervaring was goed. alleen heb ik via een subsite ingeschreven en verwachtte ik de verhuurder te spreken, ik kreeg echter allerlei makelaars / verhuurders op de mail / telefoon daardoor was ik verrast. had ik de site van flexas gezien / bezocht dan was duidelijk geweest dat het een soort van broker is.
Flexas heeft ons bijgestaan bij het vinden van een nieuwe kantoorlocatie, en dit is, ondanks dat de zoektocht door ons zelf is ingevuld, als bijzonder prettig ervaren.