De ervaring met Kaj Jansen van Flexas was super goed. Juiste info en supersnelle terugkoppeling. Hartelijk dank, Mvr. groet, Will Lendfers
T.
Uiteindelijk hebben wij niet via Flexas kantoorruimte gevonden, maar de ervaring was erg positief. Rick is een vriendelijke jongen die graag meedenkt.
Allround employ bv
Goed ontvangen en we hadden netjes contact
Sander
Duidelijke communicatie en zeer snel met het plannen van geschikte bezichtigingen. Een vlot team die je op de juiste locatie laat belanden!
Angelique/musketeers.group
Flexas was voor ons top, Kaj was heel vriendelijk en behulpzaam en dacht goed met ons mee. Wanneer ik weer op zoek zou moeten naar kantoorruimte, zou ik direct naar Flexas gaan
Peter
Snelle reactie, snel afspraken ingepland en ook snel kantoorruimte kunnen vinden. Erg toegankelijk!
Danique
Goede service erg klantvriendelijk
Gerben Brakeboer
Keurige en snelle reactie op mijn vragen via de mail. Komt op mij over als een uiterst professionele organisatie.
GoGrapefruit
Binnen 5 minuten na het invullen van het formulier had ik Flexas (Bas van 't Hoff) aan de telefoon. Gerichte vragen, heldere antwoorden en ook nog eens in staat om snel een bezichtiging te regelen....Binnen 5 minuten na het invullen van het formulier had ik Flexas (Bas van 't Hoff) aan de telefoon. Gerichte vragen, heldere antwoorden en ook nog eens in staat om snel een bezichtiging te regelen. Indrukwekkend goed!
K-rima
Er vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Ben tevreden over de service van Flexas.